Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

20 ТРА

Руслан Демчак: "Ми потребуємо більш глибокого регулювання страхової діяльності України"

Коментуючи Проект Закону «Про страхування» (№1797-1 від 06.02.2015 р.) на засіданні Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності, Руслан Демчак заступник голови комітету зазначив, що законопроект можна рекомендувати голосувати в першому читанні, але до другого читання законопроект має бути значно допрацьований.

Читати
19 ТРА

Руслан Демчак: «Возможность трансляции украинских телеканалов в Казахстане – это не желание переубеждать диаспору»

Интервью для казахстанского интернет-издания sayasat.org.

Читати
19 ТРА

Діалог між владою та підприємцями продовжується

Проголосований в першому читанні законопроект №2004 "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо зменшення податкового тиску на платників податків)" підготовлено в рамках завдань, поставлених перед Коаліційною угодою та планом реформ, покликаний поліпшити інвестиційний клімат та покращити загальний стан підприємництва.

Читати
18 ТРА

Руслан Демчак посетил Республику Казахстан с рабочим визитом

С 14 по 16 мая состоялся официальный визит делегации межпарламентских связей и сотрудничества Верховной Рады Украины с Парламентом Республики Казахстан во главе с руководителем межпарламентской группы дружбы Украина-Казахстан Русланом Демчаком и председателем комитета по вопросам финансовой политики и банковской деятельности Сергеем Рыбалка.

Читати
15 ТРА

Про відміну військового збору

12 травня Верховна Рада України проголосувала за скасування військового збору з доходів від операції з купівлі/продажу валюти (Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо військового збору №2436).

Читати
05 ТРА

Руслан Демчак пропонує встановити мінімальну закупівельну ціну на незбиране сире товарне молоко другого ґатунку у розрахунку за 1 кілограм (без урахування податку на додану вартість) на рівні 4 гривень

Нардеп з Вінниччини хоче майже вдвічі підвищити закупівельну ціну на молоко

Читати
27 КВІ

За ініціативи народного депутата України Руслана Демчака проведено Форум «Перші кроки територіальних громад на шляху децентралізації влади».

24 квітня у місті Липовець за участі першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Гижка та народних депутатів України Руслана Демчака, Миколи Кучера, Петра Юрчишина відбувся форум «Перші кроки територіальних громад на шляху децентралізації влади».

Читати
13 КВІ

Створення Ради з фінансової стабільності

Указом Президента України Петра Порошенка в країні створено новий міжвідомчий орган -  Раду з фінансової стабільності. Перше засідання Ради планується на 27 квітня 2015 року.

Читати
09 КВІ

Парламент має проголосувати закон, який стабілізує ситуацію на банківському ринку

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка, заступник голови Комітету з питань фінансової та банківської діяльності Руслан Демчак, коментуючи законопроект 1195 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо умов повернення депозитів),  висловив надію, що парламент проголосує за закон, оскільки він має допомогти стабілізувати ситуацію на банківському ринку.

Читати
08 КВІ

Руслан Демчак: кредиту за 0% не існує

Про фінансову грамотність населення та законоавчі ініціативи для забезпечення прав споживачів фінансових послуг.

Читати

 

1
...
27 28 29 30 31
...
33